top of page

Aanmelding

Nu je wat hebt kunnen rondkijken op onze website en je wat beter begrijpt waaraan je je kan verwachten, kan je - als je dat wenst - je aanmelden via onze website door je gegevens in te geven. Dit doe je door op 'boek hier je afspraak' te klikken ofwel in het websitemenu op 'afspraak'.

 

Geen erg als technologie niet je ding is, dan kan je dit ook telefonisch doen (+32 472 17 35 04) of via mail (intake@praktijkliria.be) en helpen we je om ons de nodige gegevens te bezorgen. 

Van zodra je aanmelding gebeurd is, zal je weldra opgebeld worden om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Vervolgens zal je via mail gevraagd worden om onze overeenkomst rustig door te nemen en te handtekenen, alsook om een klachtenlijst die naar emotionele en lichamelijke aspecten peilt in te vullen. Dit doen we om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en zal tijdens de kennismaking kort met je worden overlopen. Deze documenten hebben we nodig alvorens het eerste gesprek. Zo kunnen we samen er een vlotte start van maken.

Mocht je met vragen of bedenkingen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Klik hier voor meer informatie over de terugbetaling van de mutualiteiten.

 

Eerst start je met een kennismakingsgesprek waarin we al heel wat dingen bevragen zodat we goed geïnformeerd zijn vanaf de start. Dus je zal een vragenlijst krijgen om vooraf in te vullen rond je psychisch en fysiek welzijn, alsook een overeenkomst met een aantal afspraken zodat ook dit duidelijk is. 

We nemen dan de tijd om jou beter te leren kennen en jij onze praktijk. Wij hebben bewust gekozen voor onze werking, net omdat we zien dat we op die manier fundamenteel stappen kunnen zetten richting een voluit geleefd leven. Onze therapeuten kozen bewust voor de praktijk en we vragen ook aan jou om deze keuze bewust te maken. 

Je kan je aanmelden op onze website, telefonisch of via mail. Dan zal er weldra met je contact worden opgenomen om samen met je te bekijken hoe je traject van start kan gaan om met gerustheid en vertrouwen voluit te kunnen leven. 

Kennismaking​

Open deuren
bottom of page