top of page

Annemie Nouwen

"Vanuit kwetsbaarheid groeien naar je meest (veer)krachtige ik."

Met mensen werken, hen begeleiden in hun kwetsbaarheid, op zoek naar hun mogelijkheden en hun meest (veer)krachtige ik. Toen ik 16 was wist ik dat dat hetgene was wat ik wilde gaan doen. Ik studeerde daarom Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Ook tal van aanvullende kortdurende en verdiepingsopleidingen (interactionele vormgeving, oplossingsgericht werken, ACT,…) helpen me bij  mijn credo: doen wat nodig is, op het moment dat de cliënt er klaar voor is; samen zoeken en groeien naar een betere versie van zichzelf.

Mijn werkervaring situeert zich gedurende de eerste 15 jaar van mijn loopbaan in de verslavingszorg (Katarsis en CAD). Sinds 2013 werk ik met mensen met een grote verscheidenheid aan ernstige, chronische psychiatrische problematieken in een psychiatrisch verzorgingstehuis (Asster).

Vanuit mijn ervaringen, interesses, achtergrond en als ACT-therapeut i.o. begeleid ik graag mensen met uiteenlopende problematieken: levens- en levensfasevragen, afhankelijkheidsproblematieken, stress, burn-out, depressie, relationele moeilijkheden, …

bottom of page