top of page
Afbeelding1_edited.jpg

Christiaan Heelen

Ik ben Christiaan en vind het belangrijk om dingen te doen waar ik van hou en waar ik goed in ben of kan zijn. Ik ga er steeds vanuit dat ik iets van iemand anders kan leren en ben daarom altijd gepassioneerd nieuwsgierig. Daarnaast zijn eerlijkheid naar mezelf toe en speelsheid belangrijke waarden. Als ik dat dan combineer met wat de wereld nodig heeft, dan gaat mijn hart branden bij diepgaande connectie met anderen.

Het is moeilijk in woorden uit te drukken welke impact ik zie van contextuele gedragstherapie op cliënten, maar vooral ook op mezelf. Ik kan alleen maar geloven dat deze manier van werken een enorme bijdrage levert aan een individuele transformatie door psychologische flexibiliteit.  

Als ik mijn therapeutisch werk wel in woorden uitdruk dan vind ik dat humor, echtheid, directheid en diepgaande connectie mijn stijl typeren. Precisie en wetenschappelijk onderbouwd werken zijn sleutelbegrippen hierbij. De connectie die ik met mijn cliënten heb, vormt een écht menselijk contact. Ik wil weten en begrijpen hoe het is om in de wereld van iemand anders te zitten. In het verlengde van die wil tot begrijpen, heb ik een bijzondere kennis en ervaring opgebouwd in het werken met mensen op het autisme spectrum en personen met een verslavingsproblematiek.

Vanuit dat idee ga ik aan de slag bij praktijk Liria. Ik voel dat ik deze omgeving nodig heb om mijn therapeutische skills nog scherper te kunnen stellen en waarbij de vaardigheden van collega’s aanvullend werken, ten goede van de cliënt.

bottom of page