top of page

Kim Trippas

"You can own the Earth and still
All you'll own is Earth until
You can paint with all the colors of the wind"

Colors of de Wind - Judy Kuhn

Hé jij daar!

Mijn naam is Kim Trippas. Als kleine meisje reageerde ik ook op de naam 'nieuwsgierig neusje'. Ik was het soort kind dat met open mond gefascineerd kon raken door gesprekken, ontdekkingen,… En aangezien men mij soms nog steeds moet zeggen dat ik mijn mond dicht moet doen tijdens het staren, zit dat kind nog steeds verstopt in mij. Niemand was verbaasd toen ik psychologie ging studeren.

Ik ben nog steeds geboeid door 1001 dingen. Ik ben actief geweest in het jeugdwerk en ga nog steeds mee koken op het zomerkamp. Ik volg een opleiding tot juwelier-goudsmid en ik ga letterlijk eenmaal per jaar op ontdekkingstocht in de wereld met mijn rugzak.

De collega’s van Liria hebben mijn pad gekruist door enerzijds gemeenschappelijke collega’s maar anderzijds ook op een moment dat ik het zelf niet makkelijk had. Ik had last van paniek, onrust, gevoelens van eenzaamheid en mij niet lekker in m’n vel voelen door een hoofd dat niet altijd even mild en lief is. Ik ben het soort vriendin dat veel luistert en de vragen die gaan over 'hoe gaat het met jou?' wegwimpelt. Ik volgde de ACT 8-weken voor mezelf en daarna de ACT-opleiding als professional. Ik leerde dat ACT een hele handige en fijne methodiek is om zelf mee aan de slag te gaan én met cliënten. Stapje per stapje leer ik nog steeds dat ik wel wat plaats mag innemen waardoor ik gek genoeg ook rustiger word. Omdat ik vandaag nog steeds ondervind dat er heel veel mensen zijn met klachten gelijkaardig aan die van mij én omdat ik wéét dat je ermee geholpen kan worden sta ik nog gemotiveerder klaar voor je dan ooit! Ohja, en mijn mond laat ik toe in de sessies.

Ik heb ervaring in het werken met volgende problematieken:

 

  • Angst, paniek, onrust

  • Depressieve gevoelens

  • Trauma

  • Middelenmisbruik

  • Perfectionisme en onzekerheid

  • ...

bottom of page