Nele Vanhoyland

"I began to realize how important it was to be an enthusiast in life. If you are interested in something, no matter what it is, go at it full speed. Embrace it with both arms, hug it, love it and above all become passionate about it. Lukewarm is no good."

- Roald Dahl

Hallo, ik ben Nele. Ik ben criminoloog en psycholoog van opleiding en werk, naast mijn job bij Liria, in een psychiatrisch ziekenhuis. Ik ben erg gepassioneerd door mijn werk. Ik vind het fijn om echt contact en connectie te maken met anderen. Ik ben geïnteresseerd in de verhalen van andere mensen en wat hen drijft.

 

Ik heb zelf meer inzicht gekregen in mijn eigen verhaal dankzij de ACT opleiding en de mensen om me heen. Ik heb gemerkt dat ik, net zoals zoveel anderen, soms bots in mijn leven en op mezelf. Ik probeer me steeds te drijven om tot het uiterste te gaan, jammer genoeg vaak ten koste van mezelf. Het voelt vaak comfortabeler en veiliger om te presteren of voor anderen te zorgen, terwijl ikzelf net behoefte heb aan meer rust om echt aanwezig te kunnen zijn in mijn eigen leven. Om aan die behoefte te voldoen, dien ik grenzen te stellen, keuzes te maken. Dit geeft mij een ongemakkelijk gevoel, aangezien ik dan het ideee heb dat  ik anderen teleurstel. Ik ben ondertussen bereid dat ongemakkelijk gevoel mee te dragen, om zelf meer voluit te kunnen leven.

 

Dit gun ik jou ook. De weg hiernaartoe kan soms onveilig aanvoelen en ik wil je hier dan ook graag in ondersteunen.