top of page

Psychotherapie

 

Voluit kunnen leven, dat is waar we binnen praktijk Liria samen met jou voor gaan.

 

Het doel van onze therapieën is om ervoor te zorgen dat je fundamenteel geholpen wordt door samen beter te begrijpen hoe 'je niet goed voelen' in elkaar zit. We helpen je door een complexe fase van je leven uit op zo een manier dat je bij de volgende uitdagingen in je leven ook weet wat te doen. Meer nog: we helpen je om op dat moment je focus te kunnen houden op wat voor jouw belangrijk is zodat je een voluit geleefd leven kan leiden met of ondanks moeilijkheden. We gaan niet voor beter overleven, wel voor écht leven.

De therapieën vertrekken vanuit contextuele gedragstherapie die stoelt op de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen. Contextuele gedragstherapie ligt ten grondslag aan Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Relational Frame Theory (RFT). Dit betekent dat we binnen Liria samen met je kijken op een diepgaande, precieze manier om zo beter te begrijpen hoe je verleden een impact heeft op je heden, waarbij er stil wordt gestaan bij de beleving hiervan en hoe complex dit in elkaar zit.

 

Samen gaan we met je op weg totdat je op je eigen benen kan staan en hier gerust in kan zijn.

Psychotherapie is erop gericht om met ons hoofd te leren begrijpen, om herinneringen op te halen en om dingen te veranderen.

bottom of page